Open Ma - Vrij 10:00-18:00
Email Hallo@desocialexpert.nl vragen? bel ons! +31621307825

Over ons

DeSocialExpert is ontstaan vanuit de fascinatie voor social media en de invloed op de mens. Hoe kwam het dat de invloed van social media steeds groter begon te worden? En wat zorgde ervoor dat we hier allemaal gretig gebruik van maakte om ons privéleven te delen, maar ook om bedrijven grootschalig op de kaart te zetten?

Wat DeSocialExpert onderscheidt van andere social media-bureaus, is dat wij ons verdiepen in de invloed van social media op het menselijk brein.

Deze kennis gebruiken wij om een zo goed mogelijke en passende social media-campagne op te zetten voor zowel bedrijven, als influencers.

Wat is onze waarde?

Wij zijn een social mediabureau wat betaalbare social media beheer aanbiedt. Iets wat jou, als ondernemer, zeeën van tijd scheelt en natuurlijk: zorgen uit handen neemt. Een bedrijf wat niet alleen begrijpt wat de daadwerkelijke invloed is van social media en waar de social media-gebruiker voor warmloopt, maar tevens over de benodigde kennis en ervaring beschikt om leads te genereren en een passende marketingstrategie te bedenken voor jouw bedrijf.  

Bij ons dus geen ingewikkelde (en vaak kostbare) all-in pakketten. In plaats daarvan de complete focus op de effectiviteit van jouw social media-kanalen.

Wij zorgen voor de posts, zijn verantwoordelijk voor de klantinteractie en natuurlijk: de groei van het kanaal wat wij beheren. 

DeSocialExpert weet wat de social media-gebruiker zoekt én wat uw kanaal nodig heeft om deze aan te spreken.